Werken bij Hotel Restaurant Ter Linde

Wij beschikken over 14 hotelkamers, een appartement, a la carte restaurant en diverse zalen. Rond onze gerestaureerde boerderij ligt een royaal terras en een trouwkapel in een parkachtige omgeving.

WIJ ZOEKEN:

WIJ BIEDEN:

Veelzijdig werk met doorgroei mogelijkheden.

INTERESSE:

Mail je sollicitatie met CV naar j.zuidema@hotelterlinde.nl

Zelfstandig werkend kok

Bedrijfsomschrijving

Naast 14 hotelkamers,  een restaurant, een trouwkapel, ruim terras en diverse appartementen beschikt Hotel Restaurant Ter Linde ook over diverse zalen.

Het geheel in  de stijl van een 17e eeuwse Saksische boerderij  ligt op de Zuidwoldiger heuvelrug die uitloopt in het Reestdal. Sinds de prehistorie wordt dit gebied bewoond. De weg door Ter Linde heeft eeuwen Zuidwest Drenthe en haar achterland ontsloten. Door deze rijke cultuur zit gastvrijheid ons in het bloed.

We hanteren een gevarieerde diner en lunchkaart met in principe voor ieder wat wils.

In 1992 heeft de familie Zuidema de locatie  in bouwvallige staat gekocht, ontmanteld en geheel in stijl herbouwd.

Het Reestdal is een authentiek gebied waar natuur en cultuur samen komen. In combinatie met de naburige sauna en beauty centrum vormt Hotel Restaurant Ter Linde een uniek geheel. Door de variatie aan zalen in combinatie met een goede keuken en hotel in een parkachtige omgeving met onder andere een appelhof en kruidentuin kunnen  we het perfecte persoonlijke arrangement samenstellen. Dit kan voor bijvoorbeeld huwelijk, vergadering, diner, weekend weg of langere vakantie.

Wij zoeken een enthousiaste zelfstandig werkende kok om ons team te versterken.  Binnen ons enthousiaste team heeft ieder zijn taak maar we helpen elkaar waar het nodig is. Omdat we het belangrijk vinden dat het ambacht op een volgende generatie wordt overgedragen is het bezitten of het willen halen van een leermeester diploma gewenst. Meedenken over gerechten en arrangementen wordt zeer gewaardeerd.

Kom gerust langs voor een rondleiding en meer informatie. Maak in verband met de coronamaatregelen graag een afspraak via j.zuidema@hotelterlinde.nl of via Winanda op 06-54607891

Zoek jij een uitdaging met door groeimogelijkheden, reageer dan snel!

stuur je sollicitatie met CV naar j.zuidema@hotelterlinde.nl

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Flexibele werkuren
 • Vakantiegeld
 • Pensioen

Verwachte startdatum: z.s.m.

Soort dienstverband: Fulltime, Bepaalde tijd

Licentie en/of certificaat:

 • Sociale Hygiëne (Aanbevolen)
 • HACCP (Aanbevolen)

Taken:

 • Bereid de gerechten op de juiste manier en op tijd voor
 • Gebruik de keukenapparatuur op een efficiënte en veilige manier
 • Hou de keuken netjes waar hygiëne voorop staat
 • Help met het schoonmaken en organiseren van de keuken en apparatuur
 • Je houdt je aan alle codes voor sanitaire voorzieningen en voedselproductie
 • Vooruitzien is regeren

Aanvullende taken:

 • Menu planning
 • Inkopen doen
 • Bijhouden van voedsel temperatuur
 • Je bent onder deel van een team.

Weekend- en vakantiekracht Horeca

Wij zijn op zoek naar enthousiaste horecatoppers in de dop. Zoek jij een uitdaging met door groeimogelijkheden voor in de weekenden en de vakantie, reageer dan snel!

Wie zijn wij?

Naast 14 hotelkamers,  een restaurant, een trouwkapel en een ruim terras beschikt Hotel Restaurant Ter Linde ook over diverse zalen.

Het geheel in  de stijl van een 17de eeuwse Saksische boerderij  ligt op de Zuidwoldiger heuvelrug die uitloopt in het Reestdal.

We hanteren een gevarieerde diner en lunchkaart met in principe voor ieder wat wils.

In 1992 heeft de familie Zuidema de locatie  in bouwvallige staat gekocht, ontmanteld en geheel in stijl herbouwd.

Het Reestdal is een authentiek gebied waar natuur en cultuur samen komen. In combinatie met de naburige sauna en beauty centrum vormt Hotel Restaurant Ter Linde een uniek geheel. Door de vele mogelijkheden  zijn er diverse arrangement samen te stellen. Dit kan voor bijvoorbeeld een huwelijk, vergadering, diner, weekend weg of langere vakantie.

Jouw functie

Zonder specifieke ervaring in de bediening helpt je in eerste instantie met het klaarmaken van de hotelkamers en met de afwas. Afhankelijk van je interesses, beschikbaarheid en mogelijkheden zijn er ook ander werkzaamheden waar mee je kunt helpen. Want uit eindelijk moeten we het als team  gezamenlijk doen. Je krijgt van ons genoeg ruimte en begeleiding om alle ins en outs van het horecavak te leren.

Wat vragen wij?

Veel! Maar dat maakt het juist zo uitdagend en leerzaam. Werken op Ter Linde  vereist flexibiliteit en hard werken. Uiteraard begrijp jij dat werken in het weekend, tijdens vakanties en op feestdagen bij deze baan hoort. Ervaring is niet vereist, maar wel fijn!

Jij:

 • Bent minimaal 16 jaar
 • Bent enthousiast en energiek
 • Hebt een klantgerichte en gastvrije instelling
 • Bent leergierig

Wat bieden wij jou?

Werken in een goede sfeer bij een groeiende organisatie! Een baan op een fantastische locatie met vele mogelijkheden. Wij geven je de zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid die bij je past. Als medewerker heb je bij ons veel ruimte voor nieuwe ideeën en zijn er goede doorgroeimogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Je ontmoet interessante  gasten en maakt onderdeel uit van een team. Je salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Horeca

Kom gerust langs voor een rondleiding en meer informatie. Maak in verband met de coronamaatregelen graag een afspraak via j.zuidema@hotelterlinde.nl of via Winanda op 06-5460789

stuur je sollicitatie met CV naar j.zuidema@hotelterlinde.nl