Kerstdiner Restaurant Ter Linde 2019

Kerstmenu

4 gangen € 55

5 gangen € 62

Te reserveren op 24 en 25 december

Diverse aanvangstijden tussen 17:00 en 19:30 uur, op basis van beschikbaarheid, reserveren op: reserveren@hotelterlinde.nl

Vlees kerstmenu

Viergangen
  • Hertenpaté met cranberry saus
  • Heldere kwartelbouillon met lente-ui
  • Malse kalfssukade, medium gebakken met seizoengroenten
  • Grand dessert
Vijfgangen
  • Hertenpaté met cranberry saus
  • Heldere kwartelbouillon met lente-ui
  • Geroosterde buikspek met een puree van bataat
  • Malse kalfssukade, medium gebakken met seizoengroenten
  • Grand dessert

Veganistisch Kerstmenu

Viergangen
  • Carpaccio van courgette met tofu
  • Kruidenbouillon met bieslook en lente-ui
  • Pompoenringen met curry couscous en paddenstoelen
  • Stoofpeertjes met in zoete wijn gewelde zuidvruchten
Vijfgangen
  • Carpaccio van courgette met tofu
  • Kruidenbouillon met bieslook en lente-ui
  • Hete bliksem met burger van kikkererwten
  • Pompoenringen met curry couscous en paddenstoelen
  • Stoofpeertjes met in zoete wijn gewelde zuidvruchten

Vis Kerstmenu

Viergangen
  • Garnalencocktail met whisky saus en toast
  • Heldere vissoep met gamba’s en zeefruit
  • Zalm Wellington in korstdeeg uit de oven
  • Grand dessert
Vijfgangen
  • Garnalencocktail met whisky saus en toast
  • Heldere vissoep met gamba’s en zeefruit
  • Snoekbaars op zuurkool met bataat mousseline
  • Zalm Wellington in korstdeeg uit de oven
  • Grand dessert

Als optie ter uitbreiding  of vervanging van het dessert van het vis en vleesmenu bieden we een uitgebreide kaasplank van 5 soorten Europese kazen inclusief Maynards 10 years Port. Bij extra € 10 p.p.

Uiteraard kunt u binnen het kerstdiner menu ook schuiven met de gerechten van de verschillende menu’s en zo uw eigen variatie maken tussen het vis, veganistisch en vlees menu.

Kerstdiner Ter Linde