Bruidsbeurs op Ter Linde

Een uniek feest of speciale bijeenkomst.

Op zaterdag 2 februari en zondag 3 februari  is er open huis voor iedereen. In het bijzonder als u binnenkort iets te vieren heeft!  Alle zalen, restaurant en onze trouwlocatie staan voor u klaar. Ook leveranciers en andere betrokken partijen zullen zich vrijblijvend aan u presenteren. Dit in een gemoedelijke en gezellige sfeer.

Schrijf geschiedenis op Ter Linde

Een bijzonder moment met familie, een jubileum of een huwelijksvoltrekking in de tuin. Vervolgd met een spetterend feest in de grote Lindezaal. Ook beschikken wij over de gezellige Tuinzaal. Overnachten in ons hotel maakt het feest helemaal compleet.  De Serre en ons Restaurant zullen ingedekt staan in verschillende vormen en stijlen.

Maak vrijblijvend kennis

Verschillende lokale en regionale partners en leveranciers zullen zich aan u presenteren.  Hotel Restaurant Ter Linde verzorgt graag uw feest of bijzondere bijeenkomst. Alles in een feestelijke bij uw gezelschap passende ambiance. Iedereen is van harte welkom.  Naast koffie en thee een ligt er een klein presentje voor u klaar. Voor iedere aanvraag hebben wij tevens een voucher voor een portretfotograaf klaarliggen!  Onze gastvrije team staat voor u klaar om  u te ontvangen en te informeren. Kom naar Ter Linde voor inspiratie, ideeën en advies!

Zet in de agenda.

Bruidsbeurs en open huis op Ter Linde

2 of 3 februari 2019 vanaf 12:00 – 17:00 uur

Hotel Restaurant Ter Linde

Ommerweg 68, 7921 TE Zuidwolde

De deelnemende bedrijven

2-Join evenementen en verhuur

Ballonnenhoogeveen.nl

Beauty Lounge Drenthe

Bloemenspeciaalzaak Bloem en So

Bruidsmodezaak Marriage

Bruidstaarten “De Zoetige taart”

Elle Ô Nora Nails and More

Fotograaf “Foto & Jij”

Gemeente De Wolden

Juwelier Rozenhof

kapsalon Duende

Romantische Trouwauto

Suzan Noelle Fotografie

Videograaf Michael Steenbergen